Αλλάζουμε τη κλιματική αλλαγή!

Το Σάββατο 25 Μαρτίου η ώρα 8:30 το βράδυ κλείνουμε όλη τα φώτα για μια ώρα και στέλνουμε το δικό μας μήνυμα για ευαισθητοποίηση του κάθε ενός από εμάς για το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο κρατάμε τη φλόγα αναμμένη και συμμετέχουμε όλοι μαζί στην Ώρα της Γης.

Τι είναι η ώρα της Γης;

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κίνημα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον στην ιστορία! Και αποτελεί μια από τις πολλές δράσης της WWF και έχει ως σκοπό να περάσουμε ένα παγκόσμιο συμβολικό μήνυμα για τη προστασία του πλανήτη και ειδικά για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Γιατί έχουμε τη δύναμη να ξαναγράψουμε το μέλλον μας!

Τι μπορώ να κάνω;

Απλά σβήνουμε όλοι τα φώτα για μια ώρα (20:30 – 21:30), την ώρα της Γης. Στη συνέχεια η WWF  δεσμεύεται για απλές καθημερινές πράξεις, μικρά βήματα που μπορούν να φέρουν μεγάλο αποτέλεσμα.

Επιπλέον μπορείς να δανείσεις τη φωνή σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ώρα της Γης. Δώσε τη δυνατότητα στην Ώρα της Γης να κοινοποιήσει πέντε αναρτήσεις μέσα από το προφίλ σου στο Facebook.

Τι πέτυχαμε μέσα από την «ώρα της Γης» μέσα σε 10 χρόνια;

Η «Ώρα της Γης» που πλέον έχει γίνει θεσμός συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια δράσης και μέσα από αυτό το ταξίδι έχει καταφέρει πολλά.  Αυτό άλλωστε μας δείχνει και το σχετικό video για τα 10 χρόνια δράσης για την «Ώρα της Γης».

 Πηγή: WWF

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s